perjantai 15. tammikuuta 2016

Meillä odotetaan jo pääsiäistä

En olisi ikinä uskonut, kuinka kovasti voinkaan odottaa pääsiäistä. Toki sen todellisella merkityksellä on itselleni suurempi merkitys kuin esim. joululla, mutta tämä pääsiäinen tulee olemaan meidän perheelle erityinen.
Äitiyspakkaus saapui tänään postissa, joten siitä intoutuneena päätin napsia muutamia kuvia blogiin. Luonnollisesti pienen pääsiäispupun syntyminen näkyy jo nyt meillä kodissa.

Meillä on eteisessä koimeillut vaunut valmiina jo ennen joulua!


Muutoinkin vauvalle alkaa olemaan jo kaikki tärkeä hankittuna. Viimeisin hankinta oli turvaistuin, joka odottaa käyttäjäänsä vierashuoneen sohvalla.
Me on hommattu kaikki tarvikkeet käytettyinä. Ollaan saatu ostettua myös kavereilta paljon vaatteita. Mutta jonkun verran olen "sortunut" ostamaan uutena rahasta välittämättä. Olen aina ajatellut, että kun joskus saan vauva, ostan tuliterät vaunut, kalleimman turvaistuimen, ja vauvansängyn, jota olen aina himoinnut (vain 700é)...  Noh, elämän realiteetit on joskus otettava huomioon. Ja olen huomannut, että en olisi varmasi yhtään sen onnellisempi vaikka niin olisin voinut tehdä (saati masussani kasvava ihmisen alku)! Ja onhan se rakkaus lapseensa jotain ihan muuta Ticketin uusin 56 cm toppahaalari! :D Eli meillä ei pröystäillä merkeillä, vaikka tämä mamma niiin kovin kovasti sitä haluaisikin! :D



Sänky on lastattu eri kokoisilla vauvan vaatteilla ja muulla härpäkkeellä :)
Äitiyspakkauksessa oli kivan näköisiä vaatteita. Saadaan me olla kyllä hyvillämme, että meille suodaan tämmöinen etuus! En alkanut kuvailemaan koko pakkauksen sisältöä, enkä kaikkia pinnasängyssä olevia vaatteita. Mutta muutaman makupalan nappasin! ;)
Äitiyspakkaus 2015 
Toppapuku, joka on ehkä ensi talveksi vauvalle sopiva :)
Tässä äitiyspakkauksen 2015 pienikokoiset vaatteet. Turkoosit housut ovat tosin jotain 62, mutta saman kokoiset vyötäröltä kuin nuo puolipotkarit.
Banda on ostettu Kappahlista ja sininen puku P.O.P:lta. Sininen puku oli ensimmäinen ostokseni ja toivon, että se mahtuu vauvalle päälle koko kevään :)
Meidän Allu-pupu on mieheni silmäterä. Tämän takia kaikki pupuaiheiset vaatteet saavat tulevalta isältä kannatusta. Tämä on hänen valitsemansa.
Iloksemme äitiyspakkauksessa seikkailee myös pupuja! :)
Vauva sai sijoitukseen kummityttöni vanhan haalaripussin. Siinä on syötävän suloinen kuosi! 


 Pääsiäistä odotellessa! <3


12 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita oli, todella, Olen eka kertaa blogissasi ja liityin lukijaksi. Tuuhan sääkikylään Aurinkokujalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, tervetuloa seurailemaan meidän elämää!
      Pitääpä käydä kyläilemässä ;)

      Poista
  2. No voi hitsi... meillä olis toi laskettu aika tyyliin viikon päästä ja käytännössä mitään ei ole valmiina...! :D))) Äitiyspakkaus ja sen sisältö näyttää tosi kivalta. Vähän harmittaa, kun en ottanut ja aattelin, että esikoisen vanhoilla mennään. Silloin ei ollut vielä noin kivoja kuosejakaan keksitty. No mut joo, tsemppiä ja terkkuja sinne. Kyllä se pääsiäinen sieltä tulee... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja minä kun olen kuvitellut olevani myöhässä! :D Mutta onhan sullakin vielä ihan mukavasti aikaa! ;)

      Poista
  3. Oi ihanaa! Meidän tyttö syntyi viime vuonna maaliskuussa ja 1- vuotis synttäreitä päästääkin viettämään pääsiäisen aikaan. Tsemppiä odotukseen! :)

    VastaaPoista
  4. Ihanaa odottamisen aikaa teillä♥ On nuo pienet vaateet vaan niin suloisia♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, kieltämättä niitä on ihana hypistellä! <3

      Poista
  5. Löytyipä kiva blogi :) Ja onnea kovasti pääsiäisyllätyksestä! :) Sitähän voi sitten maalata pääsiäisen aikaan kinder yllätyksen vatsaan! Itsekkin on jo 3 kertaa pitänyt tehdä "pömppismaalaus" mutta aina jäänyt..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos vinkistä! Tämä täytyy pistää korvan taakse :D

      Poista
  6. Onnee loppumetreille! On muuten tosi kivoja vaatteita tossa äitiyspakkauksessa. Me ei ees otettu Neitille, kun oli jo Murusen pakkauksen vaatteet ja muut tavarat odottamassa. Niin ja eipä ne kuositkaan miellyttäny niin paljoo, että olis sen takia kannattanu ottaa koko pakkaus. Ton pakkauksen olisin kyllä ottanu, jos ois ollu sillon jaossa. Just mun värejä.

    Lastenvaatteisiinhan saa menemään paljon rahaa tai sit vähän vähemmän. Aika vähällä pärjää jo pitkälle. Jotenkin niitä vaatteita kuitenkin vaan kertyy sinne kaappeihin. Meillä on pääsiäismaanantain poika. Osasto oli just tyhjentyny viikonloppuna ja parkkimaksujakaan ei tarvinnu maksaa pyhäpäivinä, joten oli hyvä aika vauvan syntyä tähän maailmaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen miettinytkin, että jos syntyy laskettuna aikana, saadaan varmaan viettää pyhäpäiviä sairaalassa ihan rauhakseltaan.
      Vaatteissiin ja kaikkeen muuhunkin saa kyllä uppoamaan rahaa ihan kuinka paljon vaan! Me on pyritty tekemään hankintoja maltilla, vaikkei se olekaan yhtään minua!! :D

      Poista