keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Kokkaillen

Minä en tunnetusti ole mikään kovin kova kokki tai leipuri. Teen mielummin ruoaksi nakkeja ja muusia kuin lasangea, jossa on monta tekovaihetta. Tänään kuitenkin innostuin tekemään elämäni ensimmäisen karjalanpaistin. Joo'o, siinäkin on monta vaihetta! Ei ole vain ranskanperunoiden ja lihapullien (huom. valmiiden kaupan eines lihapullien) heittäminen uuniin.

Nyt kun olen kuitenkin jäänyt kotiin odottamaan vauvan tuloa maailmaan, on minulla aikaa näinkin monimutkaisiin ruokiin :)


Napsin yksi päivä keittiöstä kuvia, joten päivitetään niitäkin nyt tähän samaan ruoka-aiheeseen liittyen.
Meille ei keittiöön paista suoraan keittiön ikkunasta aurinko, mikä harmittaa minua melko paljon. Keittiön paikkaa ei kuitenkaan ruvettu remontissa muutamaan. Jos keittiö on ollut tässä kohta sata vuotta, saa se olla siinä jatkossakin! :)

Yleensä syömme keittiössä pikku pöydän ääressä, mutta joskus on kiva kattaa ihan vain arkenakin salin puolelle.

Hauskaa loppuviikkoa teille kaikille <3
Pakkaset hellittävät ainakin meillä päin viikonloppuna, niin on lupailtu. Pääsee koirienkin kanssa kunnon lenkille! Meidän narttu on pakkaskiellossa, kun viime viikolla oli leikkauksessa. Alkaa kaikilla kaatumaan kohta seinät päälle! :D

11 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä niin kodikasta! Ja voi nam tuo Smegin jääkaappi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Smeg on ollut kyllä ilo silmälle! En ole katunut, että hommattiin :D

   Poista
 2. Kaunista ja kodikasta <3 Salin tapetti ja lamput ovat ihan "match made in heaven"! Ja näenkö oikein, että lattiakin on sävy sävyyn tuon tapetin vaaleanpunaisen kanssa? Ihanaa!
  Kivat kuvat myös edellisessä postauksessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Kyllä ne liippaa aika läheltä samaa sävyä. Ihan en muistaakseni värikartasta kattonu, mut sinne päin! ;)

   Poista
 3. Onpa kiva kun olet ehtinyt nyt päivittämään tätä blogia. Teidän koti on juuri sellainen mistä itsekin haaveilen; puulattiat, kauniita yksityiskohtia, vanhan talon tunnelmaa päivitetyssä muodossa. :) Täytyy kuitenkin toistaiseksi tyytyä omaan kasikytluvun kerrostalokolmioon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha talo on ollut itselläkin haaveena teinitytöstä lähtien :) Toisinaan haaveet toteutuu, toivottavasti sullakin! <3 Joskus täytyy vain rohkeasti hypätä tuntemattomaan ja toivoa että käy hyvin. Kyllä tämän osto meinaan pelotti aika lailla!!

   Poista
 4. Voi että miten ihana keittiö ja kivoja yksityiskohtia! :) Ja paljon Onnea odotukseen! Minulla poika on 7 kk :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Puoli vuotiaat vauvelit on ihan parhautta, kohta vedätetään menemään jo tukka putkella!! <3

   Poista
 5. Onpa kaunista! Koetin löytää täältä blogista sähköpostiosoitettasi, vaan ei osunut silmiini. Olen freelancer-kuvaaja ja olisin tiedustellut, onko kotinne ollut esillä suomalaisissa sisustuslehdissä? Jos aihe kiinnostaa, laita viestiä photosbysari@gmail.com, niin kerron lisää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan kuvia tulemaan. Mulla ei ole blogille omaa sähköpostia, niin en ole laittanu tänne mitään esille :)

   Poista