maanantai 18. tammikuuta 2016

Minä ja suuri ihme

Vielä yksi postaus vauvajuttuja, sen jälkeen siirrytään vähän meidän mökin tämän hetken ulkoasuun! :) Innostuttiin mieheni kanssa kuvaamaan vauvamasua.
Tämä massu on aika kätevä! Sen päällä voi pitää mm. kauhvikupposta!
Vielä 66 päivää <3
"Sinä olet luonut minut sisintäni myöten, äitini kohdussa olet minut punonut.

Minä olen ihme, suuri ihme, ja kiitän sinua siitä. Ihmeellisiä ovat sinun tekosi, minä tiedän sen. Minä olen saanut hahmoni näkymättömissä, muotoni syvällä maan alla, mutta sinulta ei pieninkään luuni ole salassa.

Sinun silmäsi näkivät minut jo idulani, sinun kirjaasi on kaikki kirjoitettu. Ennen kuin olin elänyt päivääkään, olivat kaikki päiväni jo luodut."


11 kommenttia:

 1. Vauvan odotus on ihanaa aikaa. Lasket varmaan jo päiviä siihen kun saat käärön syliisi. Pakkasterveisin Sari R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä alkaa päiviä jo laskemaan, kun olo on jo niin iso ja vielä olisi pari kuukautta jäljellä :D Mutta kyllä pienen liikkeitä massussa jää varmasti kaipaamaan, on ne niin ilmeellisiä <3

   Poista
 2. Kauniita kuvia ja kaunis äiti �� täällä rv33. Me otettiin eilen myöskin ulkona masukuvia kun oli niin hieno talvikeli. Minulla oli sama mekko päällä kuin kuusi vuotta sitten ekan masun kanssa. Kuva otettiin kylläkin kesähelteillä laiturin nokassa! Onnellista odotusta siulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin halusin ulkonakin kuvia, vaikka olikin -30 astetta pakkasta! :D Onnellista odotusta myös sinne <3

   Poista
 3. Ihania kuvia! Toivottavasti vauvajuttuja tulee kuitenkin ainakin vähän tänne blogiinkin, olisi aivan ihana päästä seuraamaan :)
  Paljon onnea loppuodotukseen! Nauti masusta, sitä tulee yllättävän nopeasti ikävä jos loppua kohti ei maltakaan päästä siitä eroon :D Ja hurjasti voimia ja tsemppiä viimeiseen rutistukseen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti tulee, luuletko että maltan olla laittamatta?!? :D Yritän vaan parhaani mukaan pitää tän blogin sisustukseen ja pihaan liittyvänä. Mut saas nähdä kuinka lapsonen muuttaa kaiken ;)

   Poista
  2. No sehän tarkottaa sitten vaan uutta blogia tulille ;) Torkkupeitto ja vauvapeitto :D <3

   Poista
 4. Todella kauniita kuvia <3 Raskaana oleminen on niin ihanaa aikaa vaikka muistankin sen kovan närästyksen ja iskiaskivun. Se on kuitenkin niin lyhyt aika. Söpö masu on ihana ikuistaa kuviin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin monet ovat sanoneet, että ikävöivät sitä kovin! :) Ja onhan se aivan ihana ja käsittämätön asia <3

   Poista