tiistai 19. huhtikuuta 2016

Uutta pientä kivaa

En ole pitkään aikaan käynyt ostoksilla. Niin että ostaisin kotiin jotain "ihanaa turhaketta". Eilen lähdin kuitenkin käymään meidän kylän sisustuskaupassa, siellä kun on nyt KAIKKI -40% ALESSA ikkunaremontin takia. Suosittelen lämpimästi! Hinnat on kohdillaan ja kaikkien tyyliin löytyy jotain ;)

Ostin saliin lintuhäkin. Meinasin ostaa aluksi lyhdyn, mutta tämä tuntui jotenkin monipuolisemmalta. Tähän olisi seuraavaksi hakusessa jokin ihana ja "aidon" näköinen tekokukka. Olen niitä vastaan, mutta onhan ne tosi söpöjä!!
 Tämä salin nurkka on aina ollut hieman rötökasa. En ole saanut sitä mieleisekseni. Viikonloppuna vaihtelin vähän salissa huonekalujen paikkaa ja nyt tästä tuli vahingossa aika symppis nurkka. Samalla lintuhäkkiteemalla mennään myös ulkona. Aivan ihastuttava tuulikello! Näiitä siellä oli vaikka mihinkä lähtöön. Ihania! Tekisi mieli käydä ostamassa jokin toinenkin. Lisäksi jäi vielä kaivelemaan semmoinen ihana lintujen juoma-allas.. Taidan joutua käymään vielä lisäostoksilla ;)
 Tämä pupu oli pakko ostaa. Ollaan etitty pitkään "sitä oikeaa" pupupatsasta ulos. Nyt se löytyi! <3
Huippu ihanaa viikkoa sulle! Kiva kun kävit pistäytymässä meidän torpassa!

-Henna

2 kommenttia:

 1. Tykkään lintuhäkeistä! Itsellänikin on ulkona ja sisällä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen aina niitä ihastellut mutten ole saanut aikaseksi hommata :D
   ..Tästä on hyvä lähteä liikkeelle!

   Poista