keskiviikko 31. elokuuta 2016

Heräteostos

Me tehtiin miehen kanssa kesällä heräteostos. Me tilattiin meille uusi ulko-ovi! Tänään se asennettiin paikoilleen. Voin kertoa, että olen rakastunut! Voisin ravata ovesta edes takas meidän koirien tapaan.

Me saimme valita itse Teknoksen värikartasta oven värin. Ovi on Kaski-ovi. Samalla uusimme oven vieressä olevan ikkunan.Tuotteet tilasi ja asensi Warmax Varkaudesta.Oven väri valikoitui tulevan ulkomaalin mukaan. Asummehan me huvikummussa, jossa kaikki on ihan heikun keikun ja kaikki tavarat on aina kateissa kuin pelletalossa!

8 kommenttia:

 1. Oho..minä olen tottunut tekemään vähän pienempiä heräteostoja..:D Tosi kaunis ovi...ymmärrän, että teet tikusta asiaa, jotta voit poiketa ulkona..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei meilläkään normisti ihan tämmösiä heräteostoksia tehdä! Mutta koska uusi ovi tarvittiin, eikä enään ensi talvea jaksettu fuskaajan kanssa elellä , päädyimme nopeisiin ratkaisuihin!:D

   Poista
 2. Ompa nätti ovi! Tuollaisen voisin omaankin kotiin laittaa ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä ollut ilo silmälle ja olen tosi tyytyväinen itteeni, että uskalsi valita jonkun muun värin kuin valkoisen! :D

   Poista
 3. Onpa kaunis ovi! Ja hyvin sopii tuo väri :) Meillä on myös uuden oven hankinta edessä jossakin vaiheessa, tuollaista voisin harkita meillekkin, mutta en valkoisena ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Todellakin tsemppaan säästämään jossain toisessa kohtaa kuin ovessa! Se on kieltämättä todella iso osa koko talon julkisivua. :) Ja valitsemaan rohkeasti jonkun SuperHerkkuväVärin!!!

   Poista
 4. Ihana blogi sinulla. Jään seuraajaksi <3

  VastaaPoista