lauantai 1. huhtikuuta 2017

Lehdessä

Meidän torppa on viimeisimmässä Unelmien Talo & Koti- lehdessä. On huonekalujen paikat pikkasen muuttunut sitten vuoden takaisesta! :D Salin pöytä on siirtynyt olohuoneen puolelle ja olohuoneen sohvaryhmä on salissa. Salissa ollut valkoinen puusohva on pojan huoneessa yläkerrassa ja pojan huoneessa ollut vieraiden sohva on olohuoneessa. Näin ollen salista onkin vuoden aikana  näemmä tullut salonki! :)


Olen totaalisen hurahtanut silkkikukkiin. Osittain ehkä siksi, koska meillä on niitä puodilla myynnissä ja olen kerennyt muuttaa niitä kohtaan asennetta. Lisäksi olen niiiin huono kastelemaan viherkasveja, joten nämä en kuole näivety ihan niin nopeasti. Ja onhan ne super kauniita!Kuten huomaatte, sattuneista syistä meillä ei tällä hetkellä voi olla mitään koriste-esineitä metrin korkeudella maasta kuin pari sekuntia nopeita kuvaussesioita varten.

Siispä kukkakin palautui takaisin piirongin päälle odottamaan taaperomme kouluikää <3


Ihanaa viikonloppua !!! 

6 kommenttia:

 1. Tlasin tuon lehden taas....mutta vielä tätä numeroa ei näköijaan tullut. Pitääkin ostaa..:)

  VastaaPoista
 2. Onpas teillä kaunista! :) Nuo silkkikukat ovat kyllä superkäytännöllisiä ja todella aidon näköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ne on kyllä näppäriä, ne voi laittaa välillä syrjään ja ottaa uudelleen esille. Eivät ihan äkkiä näivety vaikka ne unohtaisi sinne pidemmäksikin aikaa! :D

   Poista
 3. Olipa elämänmakuinen juttu kodistanne. Viihtyisää! 💕 Tuija

  VastaaPoista
 4. Mistä nuo ihanat vaaleanpunaiset lamput on kotoisin?

  VastaaPoista