keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Leppoisaa loppiaista

Ihana vapaapäivä keskellä työviikkoa! Minulla on vaan se vika, että en osaa varsinkaan ammuisin vaan olla jouten ja nauttia tekemättä mitään. Ennen aamupalaa järjestelin paikkoja, laitoin uuneihin tulet ja keittelin kahvit. Olipa mukava juoda aamukahvit uunien  räiskyessä iloisesti. Pakkasissa on  oma viehätyksensä. Me ei olla vielä kovin lämmitelty uuneja, koska meillä on puukeskuslämmitys. Nyt pakkasilla pyrimme kuitenkin pitämään hormistot lämpimänä, jotteivat ne kylmetä taloa. Ja tuohan ne samalla ihanaa tunnelmaa!

Minä en ole vielä raaskinut laittaa kaikkia joulujuttuja pois. Kuusi lähti jo tosin uudenvuodenpäivänä, koska se karisi niin älyttömästi ja pupu kerkesi syödä alimpien valojen johdon poikki (kuusessa paloi valot enää vain kuusen yläosassa :/ ). Ehkä nuo loputkin joulukoristeet viikonloppuna lähtee. Mutta kun vielä tuntuu liian aikaiselta villiintyä tulppaaneista ja muista kevätjutuista. 

Nämä tontut (lisää samoja tonttuja alemmassa kuvassa) olivat minulle rakkaita jo lapsena.
Maksoin itteni kipeeksi noista Partyliten pähkinänsärkijösitä. Taidan pitää ne eteisen pöydällä juhannukseen saakka!! :O
Talosta löytyi VR:n vanha sylkykuppi, joka on löytänyt uuden käyttötarkoituksen kukkaruukkunani. Se on yksi aarteistani :)
Olohuoneen ja salin ikkunassa on vielä tähdet. Mihinköhän asti niitä soveliasta pitää. Valot sammutan jo päiväksi :D
On ihanaa, kun keväiset auringon säteet alkavat valaisemaan huoneita luoden niihin ihania valoja ja varjoja. Valo on vielä kellertävä, mikä kertoo meille: "Jaksakaa vielä hetki, kevät on tulossa!"

Äsken laitoimme mieheni kanssa kissanluukut umpeen. Jospa lattiat pysyy nyt lämpimämpinä. Se ulkoilu riitti meille! Pakkanen sai jo meidän seniori koirankin nostelemaan tassujaan!
Leppoisaa loppiaista <3

4 kommenttia:

 1. Meillä on takkaa lämmitetty oikein urakalla...ja näkyy kyllä sähkölaskussa. Huuddhollissa kun on vaan sähkölämmitys..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ero kyllä varmasti näkyy sähkölaskussa, jos on suora sähkölämmitys!!! Me tosiaan lämmitetään täysin puulla. Oon ollut tyytyväinen keskuslämmitykseen vaikka aluksi sitä jänskätinkin eikä oikeen osattu aluks lämmittää sitä tarpeeks kuumaks. Mutta tekemällä oppii! :)

   Poista
 2. Miten kaunista teillä on ja ihastuttavia yksityiskohtia :)

  VastaaPoista