perjantai 15. toukokuuta 2015

Tapetti ja kaakelikaupoilla

Aloin selailemaan heti ekan talon katsomisen jälkeen Pinterestistä tapetteja. Meille molemmille oli selvää millaisen kodin haluamme, kuin Peppi Pitkätossun huvikummun! Vaaleanpunainen ulkoa ja hauskoja kuviotapetteja sisällä siellä täällä hirsiseinien kaverina. Mieheni sanoi että valitse tapetit, hän haluaa punaisen, keltaisen, vihreän ja vaaleanpunaisen lattian!

ETEINEN
Ihastuin kovasti Pipstudion tapetteihin. Niitä ei kuitenkaan tuntunut saavan muualta kuin Värisilmästä ja sielläkään ei ollut näytekirjaa. Olisin niin kovin kovasti halunnut keltaisen lintutapetin vanhan puolen eteiseen. Mutta löysin toisen ihastuksen, joka loppujen lopuksi sopii hyvin muihin ihastuksiini (tämä on Boråsin tapetti Värisilmästä)! Eteisen lattiasta tulee vaaleanvihreä.
KEITTIÖ
Keittiöön tulee kaappiseinälle tapetti. Yläkaappeja ei tule kuin yhdelle seinälle yksi vitriinikaappi (sekin sen takia, kun se sattuu olemaan keittiössä, jonka kaapit ostan :) Toinen yläkaappi tulee näillä näkymin vessa/kylpyhuoneeseen) Ihastuin kovasti Sandbergin Linnea Vanamotapettiin (tätä on Kaakeli ja Kalusteessa). Keittiön lattiasta tulee vaalean harmaa.


SALI
Saliin tulee puolitoista seinää tapetilla. Tämä seinä näkyy olohuoneeseen. Sen takia otin sen huomioon olohuoneen kalusteiden kanssa. Ihastuin tähän heti ensi näkemältä! Salin lattiasta tulee vaaleanpunainen. (En ole nyt ihan varma, oliko tämäkin Boråsin, Värisilmästä kuitenkin...)

MAKUUHUONE
Yläkerran toiseen makkariin löysin tapetin Pinterestiä selailemalla. Tämä tapetti pitää tilata Briteistä, mutta on vaan niin hieno! Ja siinä on pupuja! :D Pari raakalautaseinää maalataan valkoiseksi ja kaksi tapetoidaan tällä tapetilla. Lattiasta tulee punainen.

AULA
Yläkerran aulaan tilaan tapetin myös Briteistä. Löysin nättiä ja melko halpaa tapettia CathKidsonilta ja sieltä tuli pyydettäessä näytteitä nopeasti suoraan kotiin. En vaan ole vielä päättänyt, kumman tilaisi :D


KYLPYHUONE
Halusin vessa/kylppäriin marokkolaishenkistä lattialaattaa. Löysin Pukkilalta täydellisen laatan sopuhintaan! Mutta... Eräässä laattakaupassa käydessäni myyjä totesi 20x20 laatan olevan liian iso kaatojen suhteen niin pieneen tilaan. Joten se siitä ihanasta laatasta! Löysin kuitenkin hyvän laatan viimeisestä kaupasta, jossa Mikkelissä käydessä käytiin. Se ei ole alun perin sellainen jonka olisin halunnut, mutta sopii kyllä hyvin meidän torppaan! :) Kaakelin merkkiä en muista nyt... Kaakelit on Mikkelin Kaakeli ja Kalusteesta.


Kylppärissä kokeillessa laattoja päädyimme punaiseen laattaan. Näissä voi sommitella kuvioita oman mielensä mukaan. Laitamme varmaan neljä samaa kuviota yhdeksi isommaksi kuvioksi. Saa nähdä...

Olipa kiva käydä kiertelemässä kauppoja ja haaveilemassa tapeteista ja kaakeleista! Heti tuntui torppa hieman valmiimmalta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti