torstai 19. toukokuuta 2016

Kevään kiireet

Huhhuh kun aika on juossut! En ole kerennyt missään välissä käydä täällä, vaikka monen monituista asiaa olisi ollutkin. Ensin oli pojan ristiäisvalmistelut, sitten meidän talon kuvaukset lehteen ja ulkona on pitänyt kitkeä ja rakennella uusia istutusalueita. Lisäksi leikkimökkikin on tarvinnut maalia pintaan, kasvihuoneen pohjaa ja pihapolkuja on sorastettu ja ja ja ...

Polku on nyt valmis kasvihuoneelle saakka. Istutusalueet on pitänyt aidata, jotta kasvit saa kasvaa koirilta suojassa. Tähän on joskus hamassa tulevaisuudessa projektina tehdä katseen kestävät ja "ikuiset" aidanteet.
Tähän rakennellaan tänä kesänä kasvihuone. Päätettiin jättää talon maalaus tuonnemaksi, tärkein ensin! ;)
Poika sai ristiäislahjaksi tädiltään luumupuun <3 Se pääsi kunniapaikalle, tulevan kasvihuoneen kupeeseen!
Pihatien varrella olleet kukkapenkit olen kevään aikana siirtänyt pikkuhiljaa aidan varteen, jossa koirat ei niitä ihan niin paljon talsi. Katsotaan kuinka saavat olla rauhassa!  Haaveena olisi saada ruusuaidanne kasvuun, josta oksat lepäilisi rennosti aidan päällä tursuten tuhansia ihania ruusun kukkia!
 Kokeilin Lidlin ruusuja. Katsotaan miten kasvavat ja talvehtivat.
Operaatio roskiksen piilotus! Tämä on vielä vähän kesken kuten kuvasta näkyy. Tarkotuksena olisi saada kasvuun korkeaa perennaa, joka ainakin hetken peittäisi tätä törisköä. Mitään omaa katosta kun en tälle tahtoisi rakennella kun ei ole oikein hyvää visiota asiasta.

Leikkimökki on nyt suoristeltu ja maalailtu loppuun. Istutin sen toiselle seinustalle päivänliljaa ja iiristä, jotka siirsin pois pihatien varrelta. Itseasiassa tästä ei tule leikkimökkiä vaan päivätorkkuvaja! :D
 Päikkäripaikan toiselle seinustalle tulee pieni terassi ja terassin viereen ryytimaa.
Tämä ryytimaa on vielä täysin vaiheessa, mutta eiköhän siitä lähipäivinä kuulla lisää ;)
Tässäpä tämmöistä tällä erää. Lopuksi pari kuvaa tämän vuoden toukokuulta ja melko lailla tasan vuosi sitten.

Hyvää loppuviikkoa just sulle <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti