perjantai 11. maaliskuuta 2016

Sohvaryhmän muodonmuutos osa 1

Mä olen jo hetken mutustellut  mielessäni liian tumman oloista olohuonetta. Remontin yhteydessä otettiin hirret esille säästösyistä ja nyt mieheni ei suostu enää ajattelemaankaan tapetointia vaihtoehtona. Joten olen pyöritellyt mielessäni hirsien maalaamista, mutta sitäkään en halua tehdä. Se on niin lopullista ja sitä voi joskus vielä katua! Noh, pienin paha oli tumman sohvaryhmän muuttaminen vaaleammaksi, se kun on iso osa olohuoneen ilmettä. Katsokaa ja kummastelkaa, tämmöinen siitä tuli. :) Ennen siellä näytti tältä.Tämä meikäläsen kameran käyttö on vielä hieman harjoittelua, joten koittakaa kestää kuvien huono valotus. Milloin ne on yli- ja milloin alivalottuneita :D

Tarkoituksena olisi vielä vaihtaa päälliset istuintyynyihin. Sopivan värisen kankaan valinta ja sen löytäminen on vain näin pienestä maasta melko hankalaa. Vai olisiko kyse kuitenkin paikkakuntien koossa..? En tiedä..

Käytiin äidin kanssa eilen Ikeassa ja sieltä tarttui matkaan uudet matot heräteostoksena. Tykkään, kunhan saan aikaiseksi jatkaa olohuoneen jalostamista eteenpäin ;)2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Siitä kiusauksesta yli päästyäni olen samaa mieltä! ;) Voisi sitä ehkä joskus jollain vahatyyppisellä pikkasen sipasta, mutta nyt saa olla näin :)

      Poista