lauantai 15. elokuuta 2015

3 in 1- tilaihme

Meillä kylppäri, vessa ja kodinhoitohuone on todellinen n. 6 m2 tilaihme. Kaikki samassa!

Kaakelit ovat Mikkelin kaluste ja kaakelista.
Kyllpärissä ei ollut alunperin tarkoitus tehdä muuta kuin maalata seinät. Putkimies sanoi kuitenkin putkien tulevan keittiöstä vessan puolelle, joten lattia piti avata, tehdä valut ja vesieristys uusiksi ja kaakeloida kuorrutus päälle.

Meillä oli Ikeasta ostettu vanhan tyylinen hana, jonka halusimme. Noh, siinä ei ollut alapesusuihkulle paikkaa (mistä minä semoisia osasin katsoa hanaa ostaessa??!?), joten tilalle tuli tuollainen perus tylsä, josta ei edes lähikuvaa viitsi ottaa ;) Parempikin vaihtoehto putkimiehellä olis ollu, mutta sen valitseminen oli myöhäistä kun pesukoneen hana oli jo laitettu seinään :D (hanassa olisi ollut pesukonehana samassa, se on kuulemma harvinaisempaa kylppärin hanoissa...) Näillä mennään hanan suhteen!

 Allaskaluste on Ikeasta ja se on kyllä hyvä!
Ystävän Kuopio- tuliainen tuparilahjaksi <3
Peili löytyi talon jäämistöstä. Se on sumea, mutta hieno! Eipähän näy lisääntyvät rypyt!!! ;)
Kylppärissä jo ennen meitä ollut naulakko.
Nupit ovat vuosia sitten Pärnusta ostettuja tuomisia. Nyt ne löytivät paikkansa.
Mulla oli valtavia ennakkoluuloja suihkukaapista. Kävin paikallisessa rautakaupassa katselemassa niitä ja näin painajaisia!! Tilattiin sitten meidän putkimieheltä randomisti suihkukaappi, koska hän kertoi sen olevan laadukas. Ja sitä se kyllä on! En olisi ikinä uskonut pitäväni suihkukaapista (sen verran kun siitä nyt ylipäänsä voi pitää...).
Idon suihkukaappi.
Sauna on vielä hieman vaiheessa.
Kuva nyt.
Kuva lattioiden ollessa auki.

4 kommenttia: